Amorsă epoxidică economică.

Amorse epoxidice economice,

Amorsa marca Chemibar™ P7060 este o amorsa bicomponenta (grund de amorsare) pe baza de rasina epoxidica utilizat ca strat primar, intermediar sau final pentru suprafete de beton (sape cimentice, etc.) sau sintetice, stabile, dure si cu umiditate mai mica de 5 %. RAPORT componente A:B 4:1. Consum 0.3 - 0.6 Kg / mp / strat.

Aplicare: roluire si pensulare sau intindere. Produs cu uscare rapida.

Aplicații frecvente

Ca amorsa (prim strat de aderenta, etansare si protectie) in aplicatii la interior sau la exterior, pentru:

  • Aplicarea de sisteme epoxidice si poliuretanice (pardoseli epoxidice, vopsele, covoare sintetice, etc.);
  • Aplicarea sistemelor de reparare si etansare pe baza de ciment;
  • Montarea ulterioara de parchet masiv sau a dusumelelor de lemn;
  • Creearea sistemelor antiderapante.

Ca liant pentru repararea fisurilor, crapaturilor, gaurilor, etc:

  • repararea fisurilor si gaurilor din pardoseli si sape cimentice sau sintetice prin amestecarea cu nisip cuartos sau marmura fara umiditate de granulatii: 0,1-0,3 mm; 0,4-0,8 mm; 0,7-1,2 mm intr-un raport masic de 1 parte Chemibar P7060 si intre 0.5 si 5 parti nisip cuartos functie de tipul si granulatia acestuia si grosimea reparatiei facute.

Aplicații

zone de fabricatie, zone de depozitare, rampe si cai de acces, ateliere de reparatii, spatii comerciale, camere curate, spalatorii, parcari interioare si exterioare, bariere de vapori pentru parchet din lemn masiv, spitale, bucatarii profesionale, spatii tehnice, scene si spatii de prezentare, televiziuni, obtinerea de materiale compozite, etc.

Recomandări

Nu aplicati produsul pe suporturi proaspete de beton;

Nu diluati produsul cu apa sau solventi organici;

Nu aplicati produsul pe suprafete prafoase si/sau insuficient de dure;

Nu aplicati pe suprafete contaminate cu grasimi, uleiuri sau pete in general;

Nu expuneti componentele sau produsul preparat la surse de caldura. Intarirea va avea loc fortat si materialul se va intari accidental.

Nu redozati produsul volumetric, ci doar prin cantarire.

Nu folositi surse de incalzire cu motoare termice.

Amorsă epoxidică pe bază de apă

ADCOAT W 100 este o amorsa epoxidica bicomponenta pe baza de apa, ce poate fi aplicata pe suporturi cu umiditate crescuta <15%, sau pe beton verde. Amorsa poate fi utilizata universal pentru reacoperire cu produse epoxidice sau poliuretanice de orice tip. Prezinta avantajul de fi permeabila la vapori si de a permite o aderenta foarte buna. RAPORT componente B:A 3:1. Consum 0.15 - 0.25Kg / mp / strat.

Aplicare: roluire si pensulare cu sau fara armare.

Caracteristici

Adcoat W100 este un produs epoxidic pe baza de apa, fara miros, usor si rapid de aplicat chiar si in zone neventilate.

Recomandări

Ca amorsa (prim strat de aderenta, etansare si protectie) in aplicatii la interior sau la exterior, pentru aplicarea de sisteme epoxidice si poliuretanice (pardoseli epoxidice, vopsele, covoare sintetice, etc.);

Suporturi recomandate: beton, beton cu umiditate <12%, beton insuficent de dur, pardoseli epoxidice, mozaic, suprafete sintetice, cauciuc, etc.

Amorsă epoxidică filerizată

Amorsa epoxidica pentru grunduire si etansare CHEMAPOX PTFF5100 este un produs bicomponent profesional cu o buna fluiditate, aderenta marita si o penetrare normala, format din baza epoxidica (componenta A) si intaritor (componenta B), filerizat fara solvent, recomandat pentru suprafete de beton dure si /sau poroase, mature si cu o umiditate mai mica de 5%.

Aplicare: roluire, pensulare, pulverizare.

Amorsă epoxidică cu penetrare ridicată

CHEMAPOX GI 60 este o amorsa bicomponenta epoxidica foarte fluida cu putere de penetrare ridicata si consum scazut recomandata fie pentru suporturi insuficient de dure, pentru intarirea acestora si eliminarea emanarii de praf, fie pentru aplicarea pe suporturi neabsorbante (lucioase) pentru a facilita o priza mai buna. RAPORT componente A:B3:1. Consum 0.15 - 0.25 Kg / mp / strat.

Aplicare: roluire si pensulare cu sau fara armare. Produs cu uscare rapida,

Amorsă epoxidică penetrantă

CHEMAPOX GI 90 este o amorsa bicomponenta epoxidica fluida cu putere mare de penetrare si consum scazut. Amorsa de impregnare este recomandata fie pentru suporturi insuficient de dure, pentru intarirea acestora si eliminarea emanarii de praf, fie se aplica pe suporturi neabsorbante (lucioase) pentru a facilita o priza mai buna. RAPORT componente A:B3:1. Consum 0.15 - 0.25 Kg / mp / strat.

Aplicare: roluire si pensulare cu sau fara armare. Produs cu uscare rapida.

Amorsă epoxidică pentru pardoseli

CHEMAPOX PTF 7100 este o amorsa epoxidica bicomponenta de sigilare, usor de aplicat si cu proprietati de nivelare superioare, care se preteaza in special pentru utilizare ca strat final de sigilare hidroizolant de trafic pentru suprafete cimentice sau sintetice. Deasemenea amorsa poate fi utilizata pentru prepararea de scafe si mortare. RAPORT componente A:B2:1. Consum 0.25 - 0.35 Kg / mp / strat.

Aplicare: roluire si pensulare cu sau fara armare. Produs cu uscare rapida.