Lac hidroizolant pentru tencuieli

Lacuri hidroizolante pentru tencuieli,

Lacul hidroizolant pentru tencuieli marca Chemibar™ HV este un lac hidrofug profesional recomandat pentru hidroizolarea tencuielilor decorative si cimentice expuse precum si pentru conferirea substraturilor mentionate de proprietati de autospalare tinand departe astfel murdaria. Lacul mareste semnificativ estetica tencuielilor decorative si cimentice prin conferirea acestora proprietatii de autocuratare. Se poate utiliza pe aproape orice tip de tencuiala, vopsita sau protejata cu diverse materiale de acoperire. Produsul mai este recomandat ca bariera de vapori la monatarea de parchet si dusumele de lemn in cazul folosirii de adezivi hibrizi silanici.

Produsul este monocomponent, foarte usor de aplicat prin roluire, pensulare sau sprayere si nu necesita o pregatire speciala a suprafetei (decat in cazuri extreme).
Produsul are o durata de viata de peste 10 ani.

Caracteristici

Aderenta maxima;
Hidroizoleaza eficient;
Transparenta;
Flexibilitate mare;
Produs monocomponent;
Foarte usor de aplicat;
Timp de uscare scurt;
Rezistente foarte bune la cicluri de inghet dezghet;
Luciu pronuntat;
Durabilitate;
GARANTAT 10 ani.

Aplicații frecvente

  • Suprafete sintetice - este posibila vopsirea tencuielior deorative structurate si texturate, sau a altor materiale sintetice de amvelopare.
  • Suprafete minerale – este posibila vopsirea atat la interior cat si la exterior a tencuielilor cimentice, etc dar si pentru pardoseli cimentice ca strat intermediar pentru hidroizolarea acestora in vederea montarii de parchet sau dusumele de lemn.
  • Suprafete lemnoase – nu se recomanda in general

Aplicații

Lacul hidroizolant CHEMIBAR HV poate fi utilizat atat la exterior cat si la interior pe suprafete sintetice si minerale in scopul protectiei impotriva apei precum si al reconditionarii unor tencuieli decorative inestetice.

Recomandări

Ca lac hidroizolant (de protectie sau decorare) pentru tencuieli decorative si cimentice, pardoseli cimentice autonivelante sau sape de nivelare cimentice, pereti sau alte suprafete minerale ce trebuie impermeabilizate sau decorate.