Lac pentru beton amprentat

Lacuri pentru betoane amprentate,

Lacul pentru beton amprentat marca CHEMIBAR™ AC 35 este un lac acrilic profesional monocomponent, pe baza de solventi care confera rezistenta impotriva apei si a factorilor fizici agresivi. Lacul este hidroizolant si poate fi aplicat pe mai multe tipuri de materiale: beton amprentat, caramida, zidarie, socluri, dale si pavele de beton etc. Lacul decoreaza si previne degradarea materialelor provocata de apa sau alti factori agresivi.

Lacul hidroizolant se preteaza pentru urmatoarele tipuri de trafic:

Caracteristici

Consum redus cca 150 g /mp/strat;
Lac monocomponent foarte dur;
Transparent;
Acoperirea finala hidroizolanta si rezistenta impotriva patarii;
Uscare foarte rapida;
Acoperirea finala este usor de curatat si intretinut;
Acoperirea finala este lucioasa si durabila.

Aplicații frecvente

  • Suporturi minerale – este posibila lacuirea la exterior sau interior a suprafetelor cimentice, a betonului sau mozaicului.
  • Suporturi sintetice – este posibila lacuirea la exterior sau interior a suprafetelor acoperite cu sisteme hidroizolatii sintetice.
  • Suporturi de lemn aglomerat - este posibila lacuirea placilor aglomerate de: PAL, MDF, TEGO etc.

Aplicații

Curti, trotuoare si cai de acces pavate cu beton amprentat, dale sau pavele de beton, piatra naturala etc.

Parcari sau pavimente industriale. Ziduri placate cu piatra naturala sau caramida. Socluri de zidarie sau din alte materiale decorative.

Lac epoxidic industrial

Lacul epoxidic industrial transparent CHEMIBAR™ EP1930 este un produs bicomponent fara solvent recomandat pentru suprafete de beton sau sintetice dure si/sau poroase, maturesi cu o umiditate mai mica de 5% (pardoseli epoxidice pentru terenuri si sali de sport, supermagazine, hale industriale, sali de tratament, covoare de piatra etc.) CHEMIBAR™ EP1930prezinta o aderenta buna si o nivelare usoara precum si o rezistenta UV buna impotriva ingalbenirii.

Aplicare: roluire, pensulare, pulverizare.

Lac bicomponent epoxidic pe bază de apă

Adcoat W3000 este un produs epoxidic recomandat pentru protectia si decorarea pardoselilor si peretilor in: parcari, spatii industriale de fabricatie, depozite, spitale, pereti cladiri etc.

Aplicare: roluire, pensulare, pulverizare.

Recomandări

Suporturi recomandate: beton, pardoseli epoxidice, mozaic, suprafete sintetice, cauciuc etc.

Lac acrilic universal pentru pardoseli

CHEMIBAR™ W56 este un lac acrilic pe baza de apa, cu mecanism intern de reticulare, foarte transparent si lucios, special pentru pardoseli cu trafic. Este utilizat ca strat de protectie si decorare pentru: beton amprentat, travertin, marmura, granit, piatra naturala, mozaic; pluta si lemn deck, dale, borduri si pavele de beton, pavimente de beton, microbeton,pardoseli de lemn etc.

Aplicare: roluire, pensulare, pulverizare,

Lac pentru beton

CHEMIBAR™ AC 25 este un lac acrilic profesional monocomponent, pe baza de solventi care confera rezistenta impotriva apei si a factorilor fizici agresivi. Lacul este hidroizolant si poate fi aplicat, fara dilutie, pe mai multe tipuri de materiale: beton amprentat, caramida, zidarie, socluri, dale si pavele de beton, etc. Pelicula foarte lucioasa obtinuta dupa uscare decoreaza si previne degradarea materialelor provocata de apa sau alti factori agresiv.

Ca solutie de ranforsare antipraf a pardoselilor interioare si exterioare insuficient de dure care degaja praf si suporta trafic pietonal moderat.

Aplicare: roluire, pensulare, pulverizare.,

Lac pentru beton economic

CHEMIBAR™ AC 25 este un lac acrilic termoplast pentru beton pe baza de solventi, cu o putere de penetrare foarte buna si uscare rapida actionand ca un scut pentru mentinerea umiditatii in betoanele proaspat turnate sau decofrate pentru evitarea uscarii premature a betonului.

Aplicare: roluire, pensulare, pulverizare.

Aplicații

  • Lacuire beton
  • Lacuire beton amprentat, caramida si piatra naturala