Panouri cu harti personalizate

 

Panouri personalizate cu hari - Imprimare personalizata UV foto pe orice suprafață,

 

     Fiecare proiect cartografic, fiecare analiză GIS sau proces de geomarketing, reprezintă o provocare deosebită pentru noi. Investim cunoştinţe, pricepere şi efort pentru a crea nu doar simple hărţi şi baze de date, ci soluţii cartografice şi GIS customizate, care să răspundă exigenţelor de calitate şi promptitudine ale clienţilor. Echipa noastră de specialişti şi consultanţi în cartografie şi GIS e pregătită să rezolve în mod profesionist cele mai diverse cerinţele ale clienţilor legate de datele spaţiale.

 

   EBX Romania va ofera diverse opțiuni pentru panourile cu harti personalizate - UV, facem o realitate din cele mai îndrăznețe idei creative prin aplicarea oricare dintre imaginile pe aproape orice suprafață.Tehnologie de imprimare (sau imprimare UV) - este o modalitate inovatoare de imprimare .
  Tehnologiea nouă permite obținerea unor imagini clare in culori strălucitoare și vibrante. Сernelurile UV curabile nu se estompeze și nu se dizolvă în apă și solvenți.
  Principalele avantaje ale imprimare UV sunt :


- Produs ecologic terminat
- Posibilitatea de aplicare a oricăror imagini care fac obiectul culoare;
- Volumul de imprimare, imagini textura;
- Imprimare pe aproape orice material (sub rezerva bază tare, dur si moale pentru imagini);
- Capacitatea de a imprima pe materiale laminate.


Servicii: imprimare pe MDF, PAL, PVC, lemn, sticla, pînză, ceramică, piatră artificială, imagini desenate pe tavane, usi, radiatoare, panouri, plăci, laptop-uri, telefoane mobile decorațiuni. UV este din ce în ce mai popular în rândul designerilor de interior, mobilieri și persoanelor creative care sunt gata să abordeze cu curaj problema de decodare a spațiului pentru placul dumneavoastră.

 

Cere oferta