Vopsea acrilică termoplastă pentru marcaj

Vopsele acrilice termoplasta pentru marcaje,

Vopsea acrilică termoplastă pentru marcaj

Ganlox RTP este un produs profesional de marcaj ce prezinta o aderenta foarte buna pe beton si asfalt, avand un timp foarte scurt de uscare. Dupa intarirea completa, produsul va fi puternic fixat pe suport, usor flexibil, foarte rezistent la trafic, uleiuri, apa, benzina, motorina, solutii acide de sare etc.

Efectul reflectorizant se obtine prin repartizarea uniforma de microbile de sticla pemarcajul proaspat de vopsea.

Caracteristici

  • Aderenta buna
  • Monocomponent
  • Uscare rapida
  • Rezistenta mecanica buna
  • Rezistenta buna la UV si cicluri de inghet dezghet
  • Durabilitate
  • Sortimente - alb, galben, negru, portocaliu, rosu, verde, albastru

 

Aplicații

Produsul este monocomponent, foarte usor de aplicat prin roluire, pensulare sau aplicare mecanizata. Se foloseste in 1 -2 straturi pe: drumuri de beton sau asfalt, parcari, borduri, pardoseli si pavimente epoxidice sau poliuretanice, parapeti, stalpi si ziduri de beton etc.

 

Vopsea epoxidică de marcaj

Chemapox UGM este un produs profesional de marcaj ce prezinta o aderenta foarte buna pe beton si asfalt, avand un timp foarte scurt de uscare. Dupa intarirea completa, produsul va fi puternic fixat pe suport, usor flexibil, foarte rezistent la trafic, uleiuri, apa, benzina, motorina, solutii acide de sare etc.

Aplicare: mecanizat sau manual conform normelor de marcare.

 

Vopsea epoxidică pe bază de apă

Adcoat WF25 este un produs epoxidic recomandat pentru protectia si decorarea pardoselilor si peretilor in: parcari, spatii industriale de fabricatie, depozite, spitale, pereti cladiri etc. Suporturi recomandate: beton, pardoseli epoxidice, mozaic, suprafete sintetice, cauciuc etc.

Suporturi recomandate: beton, pardoseli epoxidice, mozaic, suprafete sintetice, cauciuc etc.