Despre noi

     
   Suntem o echipa tanara si dinamica cu  o cultura organizationala orientata spre client, punem la dispozitie profesionalism, seriozitate si promptitudine.

   Pentru noi este important ca fiecare dintre clientii nostri sa fie multumit si de aceea oferim o gama variata de produse cat si servicii de calitate, la preturi atractive si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau propunere de imbunatatire a ofertei curente.

   Clientii nostri sunt companii diverse de pe piata romaneasca, carora le oferim produse si servicii  de securitate si protectia muncii la cele mai inalte standarde

   Ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor si suntem convinsi ca produsele si serviciile noastre va vor multumi in totalitate si pe dumneavoastra.

   In speranta ca oferta noastra vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asteptam sa ne contactati cu incredere.

 

 

-Activitati principale privind Prevenirea si Stingerea Incendiilor

 

Elaborare scenarii de securiate la incendiu, lucrari de identificare a riscurilor de incendiu

Intocmirea unui raport de stare care va cuprinde concluziile rezultate din procesul de verificare si propunerile de solutionare a problemelor constatate la instalatie cu rol in asigurarea cerintei fundamentale de securitate la incendiu.

Evaluare instalatie de stingere a incendiilor, instalatie de detectare, semnalizare si alarmare la incendiu, instalatie de desfumare si evacuare fum si gaze fierbinti.

Verificare instalatie electrica pentru alimentarea receptoarelor cu rol de securitate la incendiu.

Verificare instalatie electrica pentru iluminat de siguranta, inclusiv conditiile de alimentare si de functionare a acestora, instalatie de protectie impotriva trasnetului, instalatie de detectare a gazelor inflamabile sau instalatie de inhibare a exploziei.