Termeni si Conditii

 

  Folosirea site-ului de fata implica acceptarea explicita a termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialitate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Proprietarul acestui site este EBX Romania.

 Site-ul online EBX Romania isi rezerva dreptul de a actualiza / schimba / modifica fara o notificare prealabila aceste conditii generale si continutul site-ului. Pentru a evita orice neintelegere este recomandabil sa verificati aceste sectiuni de fiecare data cand accesati site-ul si doriti sa efectuati operatiuni pe acesta. In acest fel veti actiona in cunostinta de cauza.

 

I. ELEMENTE DEFINITORII

 

1.Termeni

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri/produse de catre Site-ul online EBX Romania, prin intermediul magazinului virtual al site-ului EBX Romania catre cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

 

Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate ce emite o comanda.

 

Vanzator - Site-ul online EBX Romania, avand birou in Calea Călărași, Nr. 108, Sector 3. București, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/170/2019, CUI 40433267.

 

Bunuri - orice produs inclusiv documentele mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparator.

 

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa faca plata acestora.

 

Contract - o comanda confirmata de catre vanzator.

 

Drepturi de proprietate intelectuala ( in cele ce urmeaza DPI ) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

 

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor asa cum sunt precizate in comanda.

 

2. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

3. Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

 

4. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.constructiisecuritatesiprotectie.ro incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, si orice alte date, este proprietatea EBX Romania si a Partenerilor si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris a EBX Romania a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

EBX Romania asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate, dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al EBX Romania.

 

5. Legaturi catre alte site-uri

EBX Romania nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul (intelegand prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe www.constructiisecuritatesiprotectie.ro. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora ...

 

6. Comunicari electronice

Prin folosirea site-ului www.constructiisecuritatesiprotectie.ro pentru cumpararea de bunuri/produse si/sau prin participarea la programele lansate de acesta, utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic de la EBX Romania, incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail si/sau anunturi pe site.
EBX Romania respecta libertatea de optiune si ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si exprime dorinta de a nu mai primi comunicari electronice, stopand prin aceasta comunicarea pe e-mail.

 

7. Responsabilitati privind produsele comercializate

EBX Romania nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site.

 

EBX Romania nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.
Produsele livrate de EBX Romania sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, EBX Romania nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

 

Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta EBX Romania in maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

 

EBX Romania nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete.
De asemene, EBX Romania nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile si continutul acestuia.

 

8. Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre EBX Romania si client/cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

 

II CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANTA

 

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.constructiisecuritatesiprotectie.ro cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

 

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:

 

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

 

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

 

c. Termenii si conditiile contractuale

 

Daca vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind: Certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia

CUMPARATOR –persoana fizica sau juridical identificat conform comenzii emise, denumita pe parcursul acestui contract cumparator.

 

Art. 1. OBIECTUL CONTRACTULUI

Cumparatorul se obliga sa cumpere de la vanzator, iar vanzatorul se obliga sa furnizeze produsele solicitate prin comanda efectuata de catre cumparator si confirmata de catre vanzator, in cantitatea specificata de catre cumparator in cadrul comenzii.

 

Art. 2. LIVRAREA PRODUSELOR -conform comenzii solicitate

 

Art. 3. DURATA CONTRACTULUI

    1. Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre EBX Romania a comenzii lansate de cumparator.

    2. Confirmarea comenzii de catre EBX Romania se va face telefonic sau prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre cumparator.

 

Art. 4. OBLIGATIILE VANZATORULUI

  1. Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari

  2. Sa livreze produsele comandate de cumparator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii

  3. Sa informeze cumparatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial

  4. In situatia in care cumpartorul denunta contractul in baza prevederilor art. 6.3 inainte de livrarea produselor, renuntand la comanda sa, EBX Romania se obliga sa nu mai efectueze aceasta livrare.

 

Art. 5. OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

  1. Se obliga sa ia la cunostinta de prevederile Conditiilor generale de utilizare ale site-ului de vanzari online www.constructiisecuritatesiprotectie.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.

  2. Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor.

 

Art. 6. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra bunurilor/produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului). In cazul livrarii prin posta sau curier, acesta nu este autorizat de catre vanzator sa permita cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.Daca dupa transferul proprietatii cumparatorul constata diferente intre comanda (factura) si continutul coletului, acesta va notifica in scris vanzatorul in termen de maxim 3 zile.

 

Art. 7. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI

 

7.1 Produsele livrate de EBX Romania sunt in ambalajul original, sigilate. De asemenea, acestea sunt produse care prin natura lor, dupa desigilare, nu mai pot fi returnate.

 

7.2 Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral in scris contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In aceasta situatie Cumparatorul este obligat sa nu desigileze produsele.

 

7.3 Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului cumparatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.

 

7.4 EBX Romania va rambursa sumele platite de cumparator pentru livrarea produselor fara a ii solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 15 de zile de la data denuntarii contractului de catre cumparator.

 

Art. 8. RASPUNDEREA CONTRACTUALA.

 

8.1 EBX Romania nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba aparuta prin folosirea in orice fel a produselor cumparate. EBX Romania nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

 

8.2 Produsele livrate de EBX Romania sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, EBX Romania nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

 

Art. 9. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.constructiisecuritatesiprotectie.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare.

 

Art. 10. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

Art. 11. LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

J23/170/2019