Instalatii electrice civile si industriale

 

   EBX Romania va ofera urmatoarele servicii :

 

 1) - Instalatii incalzire

   EBX Romanai va consiliaza la alegerea celor mai avantajoase solutii pentru instalatii de incalzire.

Tipuri de instalatii de incalzire:

 

  2) - Instalatii electrice interioare si exterioare,

 

EBX Romania executa urmatoarele servicii pentru instalatii electrice:

 

   3) - Bransamente electrice subterane si masuratori P.R.A.M.

 

Executie prize de pamant si paratraznete, executii instalatii electrice de joasa tensiune, executie si montaj de tablouri electrice, obtinerea autorizatiei de functionare pentru instalatii electrice noi.

Verificarea PRAM inseamna verificarea protectiei prin punere la pamant si a paratrasnetelor si are ca scop prevenirea electrocutarii personalului, prevenirea incendierii cladirilor si a distrugerii aparaturii electrice si electronice.

Masuratori PRAM inseamna masurarea rezistentei de dispersie a instalatiei de punere la pamant si verificarea tuturor continuitatilor instalatiilor care asigura protectia prin punere la pamant. Se utilizeaza aparatura speciala.

Verificarile PRAM se realizeaza de doua ori pe an, pe timp uscat si pe timp umed. Buletinul de verificare PRAM include conditiile de masurare, locul masurarii, tipul aparatului, executantul.
Daca in urma masuratorii PRAM, instalatia electrica prezinta pericol, se pot remedia problemele si se fac din nou masuratorile PRAM.

 

Cum lucram ?

      In urma primirii din partea dumneavoastra a unei cereri de oferta (prin email, telefon, fax ), facem o estimare a lucrarii.
Daca cererea de oferta este completa – contine poze de la locatie, detalii tehnice (dimensiuni, grad de accesibilitate, termen de executie etc.) – vom face tot posibilul sa va raspundem in maxim 24 de ore.
In cazul in care lucrarea este de mare amploare vom face o analiza completa in urma unei vizionari a locatiei.